Agencija GoAds na konferenciji Business Day u Vinkovcima

Business Day Vinkovci_2017

U sklopu Vinkovačkih jeseni, 8.9.2017. godine, održana je prva gospodarska konferencija Business Day kojoj su nazočili predstavnici potpornih institucija grada Vinkovaca, gradonačelnik Ivan Bosančić, te ministrica Regionalnog razvoja i fondova Europske unije, Gabrijela Žalac.

Predstavnici poduzetnika bile su tvrtke GoAds i Betaware, udruga Šareni boravak, prva vinkovačka pivovara craft piva Valentinijan i centar za strane jezike Helen Doron. Nakon uvodnog pozdrava gradonačelnika i ministrice uslijedilo je predstavljanje poduzetnika i njihovih tvrtki.

Agencija GoAds sudjelovala je u organiziranju konferencije i vodila je panel na kojem se razgovaralo o stanju poduzetništva u Vinkovcima. Poduzetnici su tako razgovarali o onome što ih je motiviralo na pokretanje vlastitog poduzeća, o svakodnevnim problemima s kojima se susreću i o planovima za budućnost.

Business Day Vinkovci_Vice_Božić

Stvaranje dodane vrijednosti društvu, organiziranje vlastitog vremena i bavljenje onim što vole su glavni motivatori vinkovačkih poduzetnika, a zaključci s panel rasprave su sljedeći:

  • više razgovora i suradnje među poduzetnicima
  • informiranje poduzetnika o mogućnostima financiranja iz EU fondova
  • digitalizacija malih i srednjih poduzeća
  • povezivanje raznih grana gospodarstva
  • intenzivnija suradnja s fakultetima

Nadamo se da u će se budućnosti održavati više ovakvih događaja kojima ćemo nastaviti sudjelovati i dijeliti iskustva s drugim tvrtkama.

Sviđa vam se članak? Podijelite ga sa prijateljima!