Vrijeme čitanja: < 1 min

Nakon višemjesečnog rada i priprema, s ponosom vam predstavljamo najnoviji korak u našem digitalnom putovanju – lansiranje potpuno novog vizualnog identiteta i web stranice agencije te proširenje opsega usluga.

Vizualni identitet

Novi logotip koji u sebi sadrži stilizirano slovo “A” u obliku kursora miša i spaja dva dijela naziva agencije, predstavlja okosnicu novog identiteta te vizualni izraz našeg napretka kao digitalne agencije. Paleta boja koja se sastoji od crne, sive i žute, kombinira inovacije i ozbiljnost, stvarajući ravnotežu između dinamičnosti i profesionalizma. Žuta također simbolizira i Slavoniju, odnosno Vinkovce gdje je smješten naš ured.

Web stranica

Naša nova web stranica nije samo estetski osvježena, već i funkcionalno unaprijeđena kako bi vam pružila bolje korisničko iskustvo. S intuitivnim dizajnom, jednostavnom navigacijom i bržim učitavanjem stranica, želimo vam olakšati pristup informacijama o našim uslugama i projektima. Novi blog i studije slučaja pružaju vam uvid u naš rad, stručnost i rezultate koje ostvarujemo.

Proširenje opsega usluga

Redizajn također prati i proširenje usluga koje nudimo, koje su do sada primarno bile vezane uz Google oglašavanje. Zadržavajući tu ekspertizu i prepoznatljivost, odabrali smo biti najbolji u 3 područja – PPC oglašavanje (Google, Meta…), digitalna analitika (Google Analytics i Google Tag Manager) i optimizacija konverzija (CRO) kako bi klijentima pružili kvalitetu koju ne mogu pronaći kod drugih agencija.

Javite nam vaše dojmove

Pozivamo vas da istražite našu novu web stranicu i podijelite svoje dojmove s nama, a ako ste zainteresirani za suradnju slobodno nam se javite i zatražite ponudu.

Slijedeća objava
Agencija GoAds postala članica udruge IAB Croatia

Pridružite se listi naših zadovoljnih klijenata