In-house edukacije iz digitalnog marketinga

Nudimo vam osnovne i napredne in-house edukacije i konzultacije iz područja Google Ads oglašavanja, web analitike i digitalnog marketinga. Edukacije mogu biti jednodnevne ili višednevne, u potpunosti prilagođene vašim potrebama.

Predavanja na konferencijama

Želite da predajemo na vašoj konferenciji? Naš direktor Vice Božić jedan je najbolje ocijenjenih predavača na vodećim regionalnim konferencijama o digitalnom marketingu kao što su CRO Commerce, E-Commerce Day, Marketing Madness i drugima.

Otvoreni seminari

Mirakul Edukacijski centar

Provodimo jednodnevne osnovne i napredne Google Ads seminare u sklopu Mirakul Internet marketing Akademije.

Poslovno učilište Experta

Za vodeću poslovnu školu u regiji vodimo Google Ads edukacije u sklopu programa za digitalni marketing.

SmartBiz

Na seminaru “Facebook i Google Ads – efikasan i mjerljiv digitalni marketing u praksi” vodimo Google Ads dio edukacije.

Vice Božić - Trener i konzultant

Vice Božić je jedan od vodećih stručnjaka za digitalni marketing u regiji, s više od 15 godina iskustva u industriji. Kao digitalni strateg i menadžer radio je u vodećim marketinškim i medijskim agencijama te kao voditelj odjela digitalnog marketinga u Vipnetu (A1 Hrvatska).

Tijekom karijere radio je na brojnim digitalnim i integriranim kampanjama za domaće i inozemne klijente kao što su Unilever, HP, Coca-Cola, TELE2, Syngenta, Toyota, Podravka, Agrivi i druge.

2015. godine u Vinkovcima pokreće agenciju GoAds, koja se vrlo brzo profilira kao jedna od vodećih regionalnih digitalnih agencija specijaliziranih za Google Ads/PPC oglašavanje i analitiku.

Svoje bogato znanje dijeli kao predavač na vodećim poslovnim učilištima, edukacijama i stručnim konferencijama, na kojima se redovno nalazi na listi najbolje ocijenjenih predavača.

Vice Božić

Certificirani Google Ads i Google Analytics stručnjak, direktor i osnivač agencije GoAds

Trebate edukaciju ili konzultacije?

Izbornik