S agencijom GoAds surađujem već duže vrijeme, još od perioda kada sam vodio marketing u COTRUGLI Business School. Suradnju smo nastavili i oko promocije knjige Atomski marketing, ali i u AGENCY04, gdje sam trenutno marketing manager. Moj nastavak suradnje, neovisno o novim pozicijama i projektima, svakako najbolje govori o zadovoljstvu uslugom.

Marijan Palić

Marketing Manager, AGENCY04

Uz veliko znanje u području digitalnog oglašavanja i posvećenost ostvarenju ciljeva, tim agencije GoAds izdvaja i kvalitetna komunikacija koju su u stanju prilagoditi jeziku klijenta.

Mato Rajić

PR i Marketing Manager, Rajić Consulting

Znanje, stručnost, ali prije svega predanost i želja da se prilagodi nama i našem tržištu je najveća prednost agencije GoAds. Odlična suradnja temeljena na povjerenju i izvrsnoj izmjeni informacija temelj su našeg uspješnog poslovnog odnosa.

Damir Martinko

Direktor, Implant centar Martinko

Iznimno smo zadovoljni agencijom GoAds koju rado preporučamo radi njihovog znanja, profesionalnosti i pristupa klijentu. Rezultati kampanja bili su vidljivi odmah nakon njihovog pokretanja, postigli smo veću vidljivost, povećan broj posjeta na web stranicu i upita.

Lana Mihaljinac Knežević

Direktorica, Agencija za nekretnine Zagreb West

Surađujemo s agencijom GoAds u organizaciji Google Ads seminara, a dosadašnjom suradnjom smo iznimno zadovoljni. Direktor agencije, Vice Božić, predavao je na većem broju naših edukacijskih programa i u pravilu dobio najviše moguće ocjene prolaznika.

Dimitrije Kraguljac

Direktor, Smart Biz

Priprema specifičnih kampanja s obzirom na djelatnost kojom se bavimo, izvještavanje, praćenje i održane edukacije, sve je odrađeno veoma profesionalno i iznad naših očekivanja. To nam čini zadovoljstvo za nastavak suradnje i s razlogom agenciju GoAds možemo preporučiti, kako malim, tako i velikim oglašivačima.

Danko Tolić

Campaign Manager, Syngenta

Agencija GoAds je za naš tim održala specijaliziranu Google Analytics edukaciju, vrlo dobro objašnjenu i pomno isplaniranu, bez obzira na prethodno znanje polaznika. Uz otvoreni pristup te komunikaciju dobili smo doista edukaciju po mjeri i u skladu s našim specifičnim potrebama. Ako tražite edukaciju i podršku pri bilo kojem segmentu poslovanja vezanom uz digitalni marketing te korištenje Google alata, preporučamo GoAds.

Maja Vrbanac

VIP Manager, Hrvatska Lutrija

Želite surađivati s nama?

Izbornik